недеља, 23. август 2020.

JEDNO VRLO NEOBIČNO LETO

 
 

 

Ovo leto po mnogo čemu neobično, bilo je lako za podneti ga, tropskih vrelina skoro da i nije bilo, a dana za kupanje i te kako jeste, kiša je padala svakih nekoliko dana i donosila ono neophodno osveženje praćeno hladnim noćima i divnim svežim jutrima.Avgust kao i uvek miriše na jesen, lagani letnji lahor nosi žuto lišće , dani su kraći, voće zri ...

Epidemija korone unela je nemir u svakodnevno funkcionisanje, kako na poslu , tako i privatno , manje ili više  morali smo se prilagoditi. 

Kao način za postizanje ravnoteže, sveopštem nemiru treba suprotstaviti sopstveni mir, sveopštem strahu , toplinu i radost u okviru svog doma. 

Vreme je veoma mistična dimenzija, mir tokom jutarnjeg rituala ispijanja kafe, može se produžiti na celi dan. Uživanje u doručku, može biti uživanje tokom celog dana. Mislite na ono lepo što vas čeka kod kuće, za mene je to čitanje uz sveće uveče kad se sve smiri. Živite svoju bajku.

Alisa je u zemlju čuda stigla slučajno i sa strahom od nepoznatog, neka ovo bude vaša bajka i vaša zemlja čuda  ( što svakako jeste ), hajde da vidimo kuda sve to vodi i izvučemo sve najbolje iz svega ovoga.

Puno sreće svakom od vas! Kako doživljavate sve ovo?

Нема коментара:

Постави коментар