петак, 1. јануар 2016.

NEGDE OKO NOVE GODINE

                                

























Zadnjeg dana 2015 godine konačno mraz. Priznajem da ne ludujem baš za zimom , ali kad je već tu, nije na odmet da nam se pokaže u punom sjaju.  Budim se i napolju počinje da pada sneg , tek po koja pahulja! Gole grane, bez i jednog listitića, sivo nebo, leden severac. Prvi pravi zimski dan i poslednji dan kalendarske godine. Idealan da se provede u kući uz dobru knjigu i novogodišnje filmove. Poslednjednjih dana sašila sam Novoodišnje stolnjake Katarini i Marijani.Nisam se odavno bavila krojenjem i šivenjem, pa sam bila vrlo sumnjičava u vezi njihovog kvaliteta . Ispostavilo se da sumnja u moje sposobnosti nije bila nimalo opravdana i da su se Novogodišnji stolnjaci veoma dopali mojim ćerkama. Bila sam vrlo srećna zbog toga. 

S obzirom da obe imaju prvu Novogodišnju noć ( pripreme i sve što uz to ide ) u braku, poželela sam da im malo olakšam spremanje, time što sam napravila tri torte (Doboš, Švarcvald i Čizkejk ) , svaku podelila na tri dela i svaka od nas je dobila po jednu celu tortu sa tri različita ukusa. Ideja se vrlo dopala svima i bila je stvarno pun pogodak.







Ispratili smo 2015 godinu sa velikom zahvalnošču, jer nam je donela dva venčanja, dovela je dva Aleksandra u naš život, koji su usrećili naše ćerke i na taj način obogatili našu porodicu. 2015. će svakako u našim životima ostati kao jedna od najznačajnih godina i zauvek upamćena. 

 

 



 





 





Ono što svako želim da napišem kao vrlo važan,  moj lični  ut

isak - to je da mi svaka naredna godina dolazi kao lepša, celovitija i srećnija od prethodnih. Zato , moram priznati, beskrajno se radujem 2016 godini i svakom novom danu! Radujem se novim jutrima, knjigama, idejama i njihovom ostvarenju , svemu što ću naučiti, emocijama koje ću podeliti i prosto radujem se,  jer je toliko toga čemu se imam radovati...

SREĆNA NOVA 2016 !